Kursussted

Forbundet afholder fortrinsvis kurser på Lo-skolen/ Konventum, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør.

Hvem betaler min løn, når jeg er på kursus

Som tillidsvalgt har du normalt ret til at deltage i kurser i din arbejdstid. Dette fremgår af din overenskomst. Forbundet betaler din løn, når du er på kursus, og du får dit dagløntab dækket med op til maksimum 8.500,- kr. pr. uge.

Udbetaling direkte til bankkonto

Der indsættes et beløb, der svarer til ovennævnte billigste transportmiddel, på din bankkonto inden kursets start. Det er derfor vigtigt, at du opgiver dit bankkontonummer, når du tilmelder dig kurset – ellers kan vi ikke overføre penge til dig.

Lommepenge indsættes også på din bankkonto inden kursusstart. Eventuelt arbejdstab vil først blive overført, når kurset er gennemført.

Det er vigtigt, at du hurtigt meddeler os, hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus, da det eller kan få økonomiske konsekvenser for os alle sammen.

Lommepenge

Der kan kun udbetales skattefri lommepenge, når kurset inkluderer overnatning.

Reglerne er følgende:

  • Lommepenge udbetales pr. fulde døgn et kursus varer.
  • Der udbetales 100,00 kr. pr. døgn (hvilket svarer til en døgndiæt med fradrag af alle måltider) – dog max. 500,00 kr. pr. uge.
 

Transport- og rejsegodtgørelse

Forbundet betaler udgiften til og fra kursusstedet med den billigste DSB-takst. Kursister, der har mere end 5 timers transport, har mulighed for en flybillet. Dette skal i givet fald – i god tid inden kursets start – aftales med Lise Thyregod.